Tel.:
Alarms Series Technology Co., Limited
Alarms Series Technology Co., Limited

Hoog - kwaliteit, de Beste dienst, Redelijke prijs.

Thuis ProductenGSM alarmsysteem

Politie1u voertuig-Gedragen IP MESH Radio 4W Machts4g micro-SIM GPS/BD PPT WiFi AES256 Encryptie met HDMI-Input

Politie1u voertuig-Gedragen IP MESH Radio 4W Machts4g micro-SIM GPS/BD PPT WiFi AES256 Encryptie met HDMI-Input

  • Politie1u voertuig-Gedragen IP MESH Radio 4W Machts4g micro-SIM GPS/BD PPT WiFi AES256 Encryptie met HDMI-Input
  • Politie1u voertuig-Gedragen IP MESH Radio 4W Machts4g micro-SIM GPS/BD PPT WiFi AES256 Encryptie met HDMI-Input
Politie1u voertuig-Gedragen IP MESH Radio 4W Machts4g micro-SIM GPS/BD PPT WiFi AES256 Encryptie met HDMI-Input
Productdetails:
Plaats van herkomst: Shenzhen China
Merknaam: OEM / LinkAV
Certificering: CE
Modelnummer: MANET3307
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1
Prijs: USD, RMB
Verpakking Details: Bruin karton
Levertijd: overeen te komen
Betalingscondities: T/T, Paypal
Levering vermogen: 1000pcs/month
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Huisvesting: Aluminiumlegering Grootte: 1-RU
Frequentie: 1.4GHz (klantgerichte 350MHz-4GHz) Bandbreedte: 2M/5M/10M/20M/40MHz
Datasnelheid: Tot 82Mbps Encryptie: AES256
Hoog licht:

draadloos basisstation

,

Klein Basisstation

Politie1u voertuig-Gedragen IP MESH Radio 4W Machts4g micro-SIM GPS/BD PPT WiFi AES256 Encryptie met HDMI-Input

 

Inleiding

MANET3307 is een ruw 1U-rek opzet NETWERKrelais integreert 4G, GPS/BD, PTT en WiFi. Het steunt de input van HDMI en LAN. Het kan op veelvoudige scenario's zoals een vast puntrelais worden toegepast of op een bewegend voertuig, een schip of een onbemand schip, enz. worden geïnstalleerd.

 

Eigenschappen

1U het rek zet ontwerp op

■Steunen4g netwerk

■Van steunenlan en HDMI input

■Steunen WiFi en GPS/BD

■De intercom van de steunenstem

■Hoge bandbreedte tot 82Mbps

■Volledige IP duplex transparante gegevenstransmissie

■Flexibel voorzien van een netwerk en snelle plaatsing

■Geschikt verrichting en onderhoud

 

Specificatie

Transmissiekenmerken
Standaardfrequenties 1.4GHz (klantgerichte 350MHz-4GHz)
Kanaalbandbreedte 5M/10M/20MHz/40MHz
Rf-Kanaal 2T2R
Outputmacht 36dBm (2x2W)
WIFI 2.4G/5.8G WIFI (2x100mw)
Modulatietype

DSSS/CCK BPSK/QPSK OFDM

Bpsk/qpsk/16-qam/64-QAM

Datasnelheid Tot 82Mbps
Netwerkvermogen 9 hop en niet minder dan 64 knopen
Encryptie AES256
Interfaces
Rf-Interface N-F x2, SMA F x3
LAN Interface RJ45 x2
PTT-Interface De speld van LEMO 7
Videoinput HDMI x1
4G Micro SIM x1
Elektrokenmerken
Het werk Voltage Gelijkstroom 12V/AC 220V
Werkende Stroom ≤1.32A (@12V)
Machtsconsumptie ≤21W
Fysieke Kenmerken
Gewicht 3kg
Afmetingen 483*250.5*45mm
Opslagtemperaturen. -45℃~85℃
Het werk Temperaturen. -40℃~65℃
Het werk Vochtigheid (Non-Condensing) 5%RH-95%RH

 

Afmetingen

Politie1u voertuig-Gedragen IP MESH Radio 4W Machts4g micro-SIM GPS/BD PPT WiFi AES256 Encryptie met HDMI-Input 0

Voorpaneel

Politie1u voertuig-Gedragen IP MESH Radio 4W Machts4g micro-SIM GPS/BD PPT WiFi AES256 Encryptie met HDMI-Input 1

Machtsdrukknop

■De indicator van het NETWERKsignaal

■Micro- Simkaartgroef

■Ingevoerd Mic - de speld van LEMO 7

■LAN input

 

Achtercomité

Politie1u voertuig-Gedragen IP MESH Radio 4W Machts4g micro-SIM GPS/BD PPT WiFi AES256 Encryptie met HDMI-Input 2

Interface 1 van de NETWERKantenne – N-F

■Interface 2 van de NETWERKantenne – N-F

■GPS-antenneinterface

■4G antenneinterface

■HDMI-inputinterface

■WIFI-antenneinterface

■LAN input

■Ingevoerde gelijkstroom – 12V

■Ingevoerd AC – 220V

 

Toepassingsscenario

Politie1u voertuig-Gedragen IP MESH Radio 4W Machts4g micro-SIM GPS/BD PPT WiFi AES256 Encryptie met HDMI-Input 3

 

Topologiediagram

Stertype
Politie1u voertuig-Gedragen IP MESH Radio 4W Machts4g micro-SIM GPS/BD PPT WiFi AES256 Encryptie met HDMI-Input 4

■Mesh Type
Politie1u voertuig-Gedragen IP MESH Radio 4W Machts4g micro-SIM GPS/BD PPT WiFi AES256 Encryptie met HDMI-Input 5

■Willekeurig Type

Politie1u voertuig-Gedragen IP MESH Radio 4W Machts4g micro-SIM GPS/BD PPT WiFi AES256 Encryptie met HDMI-Input 6

 

Een MANET-systeem is een groep mobiele (of tijdelijk niet verplaatsbare) apparaten die moeten de capaciteit aan stroomstem, gegevens, en video tussen willekeurige paren apparaten verstrekken die anderen gebruiken als relais om de behoefte aan infrastructuur te vermijden.
Er zijn vele technieken die aangewend zijn om robuust MANET-vermogen, met inbegrip van het volgende te verstrekken:


Zelf-zichvormt/Self-Healing is een essentieel kenmerk van MANET-systemen. In een waar netwerknetwerk, kunnen zich de radio's bij het netwerk aansluiten of verlaten op elk ogenblik, en het netwerk zal onophoudelijk zijn topologie als knopenbeweging met betrekking tot elkaar aanpassen. Dit impliceert een gedecentraliseerde architectuur in zoverre dat er geen centrale „hoofddie“ hubradio's zijn worden vereist om controle van het netwerk te beheren, en de mededelingen zullen blijven voortduren zelfs wanneer één of meerdere knopen worden verloren.


De verbindingsaanpassing is de capaciteit voor elke radio zijn transmissieparameters (constellatie, FEC-codage, en MIMO-technieken) optimaal om te vormen om de datasnelheid en de robuustheid van de verbindingen aan elk van de andere radio's te maximaliseren het met communiceert. Een bepaalde radio kan met een andere dicht door radio communiceren gebruikend een datasnelheid meer dan 50 Mbps, terwijl het gebruiken van een tarief slechts 2 Mbps om een robuuste verbinding met radio verder weg te verzekeren veel. Dit zijn de tarieven van de pakketuitbarsting, waar gebruiken van een 50Mbps-uitbarsting zelfs voor een veel lagere stroom zeer nuttig is van tariefgegevens omdat het vrije kanaalzendtijd voor andere knopen in het netwerk aan gebruik verlaat. Hebben van de uitbarstingstarieven van groot potentieelgegevens is belangrijk omdat de minder zendtijd voor de kortere verbindingen wordt verbruikt, wordt de meer zendtijd verlaten om langzamere en robuustere modulatie en codage op de verre verbindingen te gebruiken.


Het aanpassings Verpletteren is een mechanisme om te bepalen welke potentiële relaiswegen worden gebruikt wanneer een stroom van gegevens tussen een bepaald paar radio's moet worden verzonden. Het moet zelf-vormt self-healing functionaliteit steunen door dynamisch aan te passen om alle radio's te gebruiken huidig als potentiële relais en veerkrachtig aan het verlies te zijn van het aflossen van radio's. Het moet ook samen met de verbindingsaanpassing werken omdat het bepalen van de optimale route voor een stroom van gegevens overweging van andere gegevens vereist die door het netwerk, evenals de dynamische capaciteit van elke verbinding binnen het netwerk vloeien. Dit probleem is complex en vereist alle radio's om informatie over het gegevensverkeer die door hen en de verbindingscapaciteit van elk te delen aan de andere naburige knopen vloeien. Dit het delen van informatie moet op een intelligente manier worden gedaan zodat het teveel van de kostbare beschikbare netwerkproductie niet verbruikt.


Het transparante IP Voorzien van een netwerk betekent dat om het even welk aantal standaardcomputer, IP videocamera of andere apparaten aan elk van de mobiele radio's kan worden aangesloten en door het netwerknetwerk communiceren enkel alsof alle apparaten in één enkel bureau met getelegrafeerde Ethernet waren. Er zijn verschillende manieren dit binnen MANET kan worden verwezenlijkt. Om de meeste flexibiliteit en de handigheid toe te laten, moet de beste keus het volledige MANET-netwerk hebben schijnen alsof het één enkele Laag 2 voorzien van een netwerkschakelaar is. Dit betekent dat zonder enige aanpassing van IP-adressen of andere montages, een groep IP apparaten baseerde die samen aan een eenvoudige Ethernet-schakelaar kunnen aan MANET-radio's worden aangesloten en verrichtingen met de nieuwe vrijheid van draadloze mobiliteit hervatten werken.


Multicast Verkeer geeft blijk van een reeks unieke uitdagingen voor MANET-systemen. De multicast steun in fundamentele getelegrafeerde Laag 2 schakelaars wordt uitgevoerd moet multicast pakketten herhalen die in één haven op alle andere havens komen die. Bijvoorbeeld, als een IP videocamera aan één haven wordt aangesloten zou het zijn video gebruikend pakketten geëtiketteerd multicast verzenden. Dan kunnen de computers aan om het even welke andere havens van de schakelaar worden getelegrafeerd in de draadloze videostroom onttrekken die. Deze simplistische methode blijkt om in een draadloos netwerk handelend als Laag 2 schakelaar zeer goed niet te werken omdat vele apparaten binnen het netwerk niet zouden kunnen te hoeven om bepaalde multicast, en zo blind het verzenden van multicast naar alle apparaten te zien congests de beperkte productie van het draadloze netwerk onnodig. De geavanceerdere MANET-systemen staan hand en/of automatische optimalisering toe, die de transmissie van multicast beperken tot slechts die apparaten die een bepaalde multicast stroom vergen.


De Netwerken met meerdere kanalen is een geavanceerd vermogen van sommige MANET-systemen dat een netwerk toestaat om veelvoudige rf-kanalen of zelfs veelvoudige frequentiebanden binnen een netwerk te gebruiken terwijl nog het verstrekken van de gebruiksklare functionaliteit van één enkele Laag 2 schakelaar. Een eenvoudig voorbeeld van het nut van dit zou een scenario kunnen zijn waar de militairen radio's hebben die op één frequentie werken terwijl de voertuigen radio's hebben die niet alleen op die frequentie maar ook degenen in een verschillende band werken. Deze extra band zou kunnen zijn met hogere macht of hogere aanwinstenantennes laag een van de hoge snelheids „backbone“ tussen de voertuigen te verstrekken. Kan het radioapparaat van om het even welke militair met de radio van een andere militair over de lucht communiceren, maar de secundaire laag op een verschillende frequentie kan congestie op de militairfrequentie verminderen en tot gebied stijgen die door het netwerk wordt behandeld.
Elk van deze MANET-voorzien van een netwerkmogelijkheden combineren om robuuste hoge snelheidsconnectiviteit te verstrekken gelijkend op wat door overzichts3g/4g voorzien van een netwerk, maar in opdracht kritieke operationele scenario's wordt aangeboden waar de permanente draadloze infrastructuur niet beschikbaar is.

 

Ongeveer LinkAV
Opgericht in 2005, heeft LinkAV gewijd om mobiele draadloze video/gegevenstransmissiesystemen met inbegrip van COFDM, IP NETWERK en reeks 4g-LTE, met een groep professionele ingenieurs te ontwerpen en te vervaardigen om de op maat gemaakte dienst (OEM) te verlenen. LinkAV dient overzee een diverse, hoge veeleisende klantenbasis van politie/militair aan gewone burgers, van UAV aan UGV/Robots, van olieveld aan bos, van aan vasteland China.

LinkAV is een belangrijke fabrikant van China (OEM) van innovatieve draadloze communicaties en informatiesystemen. Onze geavanceerde gegevens - de verbindingssystemen zijn ideaal voor kritieke mededelingen in tactische onbemande systemen zoals onbemande grondvoertuigen (UGVs), onbemande luchtvoertuigen (Hommels, UAVs) en onbemande oppervlaktevoertuigen (USVs), en met portabiliteit en betrouwbaarheid belangrijkste in mening ontworpen.

 

Onze Voordelen

Meer dan 15 jaar ervaringen in draadloze communicatieoplossingen.

■Hoge productkwaliteit, concurrerende prijs en lage MOQ

■Uitstekend pre-sale en naverkoop technisch team.

■Snelle reactie en snelle levering.

■Gesteund OEM

 

FAQ

Q1: Bent u een fabrikant of een handelsmaatschappij?

Wij zijn professionele fabrikant die zich in draadloze transmissiesystemen specialiseren.

Q2: Waarom zou ik u moeten kiezen?

U zult concurrerende prijs, eerste kwaliteit krijgen, tevredenstelde de dienst en lange garantie.

Q3: Welk soort de productdienst kan ik hebben?

OEM & ODM de dienst.

Q4: Welk soort aan garantie biedt u?

Wij bieden één-jaar-garantie en levenslang onderhoud aan.

Q5: Wat zijn de betalingstermijnen?

Wij keuren bankoverdracht, Paypal, of contante betaling goed.

Q6: Verpakking & het Verschepen?
Neutraal bruin karton & Schip via DHL, Fedex, UPS, TNT of door lucht/overzees.

Q7: Hoe snak naar levering?
1-3 weken voor regelmatige model en 3-5 weken voor aangepast model.

Q8: Kan ik tot 1 voor test bemonsteren opdracht geven?

Ja, stemmen in wij steekproef met orde, zijn de gemengde steekproeven aanvaardbaar.

Q9: Hebt u om het even welke MOQ-grens?

Geen grens, 1pc is aanvaardbaar.

Q10: Is het O.K. druk mijn embleem op het product?

Ja, te informeren gelieve formeel ons vóór productie en te bevestig het ontwerp ten eerste

 

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCn0iKGgxQtkpi2qG4U0HsZg

Officiële Website: http://www.LinkAVtech.com

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/linkav-technology/

Facebook: https://www.facebook.com/LinkAVtech/

Contactgegevens
Alarms Series Technology Co., Limited
Direct Stuur uw aanvraag naar ons
Alarms Series Technology Co., Limited
Toren A, Hopson-Plein, Guangzhou, China
Tel.:86-20-3287467
Mobiele site PrivacybeleidChina huisveiligheidssystemen Leverancier. Copyright © 2012 - 2022 china-homealarm.com. All Rights Reserved. Developed by ECER