Tel.:
Alarms Series Technology Co., Limited
Alarms Series Technology Co., Limited

Hoog - kwaliteit, de Beste dienst, Redelijke prijs.

Thuis ProductenGSM alarmsysteem

3G het Voertuig GPS die van WCDMA/GSM Apparaten voor Commerciële Vloten volgen

3G het Voertuig GPS die van WCDMA/GSM Apparaten voor Commerciële Vloten volgen

  • 3G het Voertuig GPS die van WCDMA/GSM Apparaten voor Commerciële Vloten volgen
  • 3G het Voertuig GPS die van WCDMA/GSM Apparaten voor Commerciële Vloten volgen
3G het Voertuig GPS die van WCDMA/GSM Apparaten voor Commerciële Vloten volgen
Productdetails:
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: Dragon Bridge
Certificering: CC EC FCC
Modelnummer: g-v209
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 5
Prijs: 1
Verpakking Details: 10sets
Levertijd: 3 dagen
Betalingscondities: T/T
Levering vermogen: 1000000
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Hoog licht:

auto gps tracker

,

tracking-apparaten voor voertuigen

echte 850/900/1800/1900MHZ 3G WCDMA - de Autodrijver van tijdgps voor Commercieel Vloten of Voertuig

 

1.Real-tijd het plaatsen

2.Report door timingsinterval

3.Mileage statistieken

4.Stop de motor (olie)/krijgt Motor (olie) terug

5.Over snelheidsalarm

6.Restore aan fabrieksgebrek

7.Remote nieuw beginapparaat

 

 

Waarom gebruik een GPS-Drijver?

 

GPS-de drijvers verstrekken een uitstekende manier om spoor van te houden waar uw jonge voertuig, jonge geitjes of tienerjaren reizen. Door het gebruik van een klein apparaat en een eenvoudige softwaretoepassing op uw MAC, Vensterspc of smartphone, kunt u hun plaats van overal controleren. Deze GPS-navigators zijn klein en gemakkelijk aan opstelling en gebruik, en zullen u een bijgewerkte, tijd-gestempelde plaats van uw voertuig, kind, tiener of zelfs een huisdier tonen dat aan vluchteling neigt. Het zal ook een geschiedenis houden van waar zij zijn geweest, en sommige producten kunnen u zelfs vertellen of heeft uw voertuig over de maximum snelheid gedreven.

 

 

Beheer Loonlijstkosten met Voertuig Volgend registreertoestel

 

Zijn de GPS geïntegreerde voertuig volgende systemen bewezen om ondernemingen te helpen hun prestaties van de vloot optimaliseren. In feite, zien vele voertuigmanagers een reusachtig verschil in kostenbesparingen binnen dagen na het kopen van een nieuw GPS geïntegreerd volgend systeem. Ons systeem voegt een geheel nieuw element aan GPS-vloot het volgen met specifieke Groene eigenschappen toe die worden ontworpen om brandstofverbruik te verminderen.

Geïntegreerd GPS is een real time op Internet-Gebaseerde GPS/GPRS-oplossing van het vlootbeheer, die voor commerciële vloten wordt ontworpen. Deze Web gebaseerde software is de op Internet-Gebaseerde toepassing om een levende kaartvertoning van volledige vloten te tonen. wij verstrekken elke minuut voor elk voertuig bijwerkt. Dit rijke detail levert de stichting voor nauwkeurige rapporteringsmogelijkheden.

Het leiden van Voertuigen met ons Volgend Systeem van GPS bespaart Tijd en Geld

 

•Lagere brandstofkosten – verhindert vloot die voertuigen met GPS de volgen het bovenmatige niets uitvoeren, gemakkelijk het verzenden en persoonlijk voertuiggebruik. Het helpt ook om het verpletteren te verbeteren en helpt de gemiddelde vloot brandstofkosten door 13% drukken.

 

•Vermindering van loonkosten – het Toezicht op uw bestuurders helpt u enorm werknemerskosten en het misbruik van de tijdkaart verminderen. GPS-vrachtwagen het volgen bewaart een gemiddelde van jaarlijks per werknemer!

 

•Verhoog productiviteit en winsten – GPS-voertuig het volgen staat bedrijven toe om meer banen aan elke het werkdag toe te voegen. De bedrijven zien een 25% verhoging van het werkorden die na het uitvoeren van de volgende systemen van GPS worden voltooid.

 

•Verbeter de klantendienst – het Volgen van voertuigen met een GPS-systeem van het vlootbeheer staat bedrijven toe om beter voor hun klanten te presteren.

 

•Verbeterde veiligheid – Ons GPS-volgend systeem van het vlootvoertuig staat gebruikers toe om het onveilig drijven en privé-gebruik van vlootvoertuigen te volgen. ons systeem verstrekt het levende voertuig 24 * 7 volgen met behulp van ons voertuig volgend systeem, kan uw voertuig snel worden gevestigd als het wordt gestolen

 

•Betere vlootsupervisie – GPS-voertuig het volgen staat managers toe om betere controle van de activiteiten van hun bestuurders te houden.

 

•Verhogingsveiligheid: Aangezien ons systeem het levende voertuig 24 * 7 volgen met behulp van ons voertuig volgend systeem verstrekt, kan uw voertuig snel worden gevestigd als het wordt gestolen

 

•Snelle Steun Mogelijke Noodsituatie: wanneer er een vereiste van plaatsidentificatie in het geval van een noodsituatie is, zijn wij enkel weg een vraag.

 

 

GPS-Drijver g-V 209 kan u helpen

 

G-V209 het satelliet plaatsende systeem die met anti-diefstal wordt gecombineerd, het plaatsen, de monitor en nemen, alarm voor hulp, reclame waar, voertuig die plannen en het volgen de functies, het is makkelijk te gebruiken, gemakkelijk te werken, is de kenmerken van Th e van volledig-gekenmerkt, de leiding op voertuigen en andere mobiele objecten plaats en volgende diensten van toepassing.

G-V209 steunt volledig de GPRS-de transmissiefunctie van netwerkgegevens, GPRS-kan het platform met software worden gecombineerd om het wijder op cluster controle op grote schaal, noodsituatie plannend, de op plaats-gebaseerde diensten, vlootbeheer, verkeersveiligheidsbeheer en veel andere gebieden gebruikt te maken.

 

 

3G het Voertuig GPS die van WCDMA/GSM Apparaten voor Commerciële Vloten volgen 0

 

 

Functies

 

3.1Real-timepositioning

Het controlerende centrum kan van de gespecificeerde mening van de voertuig eindvraag direct de plaats bepalen,

in-car terminal zal onmiddellijk op de centrale details van het controleplatform zoals de gegevens van de voertuigplaats terugkomen. De locatie-informatie omvat hoofdzakelijk: de tijd, lengte, breedte, snelheid, plaats, plaats ondertekent, voertuigen en eindstatus.

 

3.2 Reportbytiminginterval

Het controlerende centrum kan de auto terug naar de terminal voor de montages van de het intervaltiming van de gegevenstransmissie specificeren, uploadt het fabrieksgebrek interval van 30 seconden, is de regelbare waaier 5-65535 seconden; als het interval aan minder dan „5seconds“ wordt geplaatst, zal het eindapparaat automatisch op de „5 seconden.“ terugkomen

 

3.3 Mileagestatistics

Het begin van dit materiaal van het laden automatisch berekent afstand in mijlen, en de afstand in mijlenstatistieken van tijd tot tijd om aan centrumplatform te rapporteren, het centrum kunnen raad op de opgeslagen gegevens van de autoafstand in mijlen nemen lijst; ook kunnen de centra de gegevens ontruimen van de voertuigafstand in mijlen die door platform worden opgeslagen, of overeenkomstig vastgestelde afstand in mijlenstatistieken worden afgeleid in verband met tijd. Afstand in mijlenstatistieken <>

 

3.4 StopEngine (olie)/krijgt Motor (olie) terug

Het controlerende centrum kan aan het aangewezen voertuig worden gepersonaliseerd en ver maakt de kring los of om de kring te herstellen ontvangt, wanneer de voertuigterminal instructie op de olielijn of herstelt de kring onderaan oliebewegingen te nemen.

(Nota: Materiaal in de implementatie van actie van de olie wanneer het de eerste implementatie van de drie sub-partijen 1 seconden van de olie [van 15 seconden] is

- hersteld aan de vierde wanneer volledig afgesneden olielijn)

 

3.5 Overspeedalarm

Het alarm van de verkeerssnelheid verwijst naar het apparaat overeenkomstig de snelheid om de gebruiker toe te staan om de waarde te plaatsen van constant de controle van de voertuigsnelheid, wanneer de voertuigsnelheid vooraf ingestelde toelaatbare waarde overschrijdt, het apparaat zal verzenden over de gegevens van het snelheidsalarm die aan het Centrum worden gemeld, toen de snelheid aan de standaardwaarden daalde die de afschaffing van alarm. Centreer ontvangen alarmgegevens kan het alarm bevestigen of annuleren. Het drijven van de vastgestelde waarde van het snelheidsalarm in waaier 0-255 (van km).

 

3.6Restoretofactorydefault

Fabriek herstellen moet de montages de belangrijkste eindmontages ontruimen, zodat terminal terug naar de oorspronkelijke staat. Deze eigenschap zal niet de reeks van IP, identiteitskaart, A PN, tijdzone, reservewijze ontruimen.

Nota: controleer de communicatie parameters dubbel zijn correct vóór herstellen fabriek het plaatsen

 

3.7RemoterestartDevice

Abnormaal wanneer de individuele terminals online of om andere redenen het apparaat moeten opnieuw beginnen, kan de gebruiker aan de terminal door het platform beantwoorden om de uitgegeven instructie opnieuw te beginnen.

 

 

Contactgegevens
Alarms Series Technology Co., Limited
Direct Stuur uw aanvraag naar ons
Alarms Series Technology Co., Limited
Toren A, Hopson-Plein, Guangzhou, China
Tel.:86-20-3287467
Mobiele site PrivacybeleidChina beste huisveiligheidssysteem Leverancier. Copyright © 2012 - 2022 china-homealarm.com. All Rights Reserved. Developed by ECER